STERK IN LAS- & CONSTRUCTIES


Ons bedrijf is opgericht eind 2008. We voeren onze werkzaamheden uit vanuit onze werkplaats aan de Scheijdelveweg 11 in Zuidland. Onze specialisatie is het fabriceren en leveren van constructies en pijpondersteuningen.

Onze nieuwe werkplaats aan de Scheijdelveweg 11 in Zuidland. Onze medewerkers werken met moderne machines zodat we ook maatwerk producten kunnen fabriceren. Onze mensen beschikken over lascertificaten welke halfjaarlijks opnieuw worden uitgegeven.

We kunnen alle denkbare materialen verwerken, denk voornamelijk aan rvs, aluminium en ijzer. We hebben een no-nonsense mentaliteit. Al uw wensen zijn bij ons bespreekbaar en worden uiterst serieus bekeken.

Wij leveren ook alle soorten materialen zowel voor particulieren als voor bedrijven. In onze spuitcabine kunnen we producten bewerken en spuiten. Dit gebeurt met moderne spuitapparatuur.

Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken, het leveren van goede en kwalitatieve producten vinden we belangrijk. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina om een indruk te krijgen.

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, of wilt u contact met ons opnemen? Bel ons dan via 06 - 1222 3318 of neem contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN
Vraag een offerte aan en upload werktekeningen.


BEL ONS